Evenimente pe paine

Suntem foarte prietenosi si ne place sa cunoastem idei, locuri si oameni, intr-o ordine aleatorie. De aceea, ne propunem ca in perioada urmatoare sa fim prezenti la cat mai multe convocari de minti creative, oameni interesanti si locuri frumoase.

Am facut asa o lista si ne gandeam sa o impartasim cu voi. Daca aveti sugestii, pareri sau pur si simplu vreti sa ne intalnim, comentati cu incredere, pentru ca noi va vom raspunde.

Asadar, ne-au facut cu ochiul happening-uri din mai multe arii de activitate. Incepem cu  Fotografia de strada, ce va avea loc la palatal Sutu, pe 19 iulie, unde vom cunoaste cei mai buni fotografi de strada din Romania, vom admira expozitii foto si vom afla care sunt castigatorii concursului pe care organizatorii l-au pregatit.

   sursa foto

Dupa ce vom afla cum sta treaba cu forografia de strada, ne vom imbraca electric si radiant si ne vom pregati sa fim fotografiati la Square 15 In Bucharest, un targ fashion&vintage, tinut pe strada Ghetarilor nr.15, pe 21 si 22 iulie,incepand cu ora 12, unde This is my Suit vor pune lentilele pe noi. Intre timp vom admira si cumpara haine de designer, vintage si handmade.

    sursa foto

Dupa ce ne vom alege tinutele perfecte pentru orice ocazie, le vom alege pe cele potrivite pentru serile racoroase in care vom viziona filme aduse de Caravana Metropolis pe un ecran gonflabil de 120 de metri patrati, in fiecare seara de la ora 21:30, de pe 24 pana pe 29 iulie, in Piata Sf. Anton, langa Hanul lui Manuc. Iar daca nu reusim sa mergem in fiecare seara, vom mai avea ocazia sa o facem intre 14 august si 2 septembrie, in Parcul Titan.

   sursa foto

De la vizionare de film, vom servi vizionare de publicitate altfel, la ADfel, un eveniment de care toti pasionatii de publicitate au auzit. Se tine de vreo sase ani incoace si anul acesta, aflat la cea de-a saptea editie, festivalul de advertising neconventional va avea loc in Fabrica, intre 13 si 15 august.

  sursa foto

Va tinem la curent cu impresii despre evenimente si poze.

About Cristina Stefanescu

Un copil mare.

Posted on iulie 17, 2012, in Evenimente. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu